Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2012, 22:57   #1 (permalink)
DoLuNaYZaMaNI

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2012


Mesajlar: 11
Konular: 10

Karma Puanı: 2

Standart Gerçek Bir Hüddam Daveti Ve Azimeti

Es-Selamu Aleykum Ruhani.Net Sakinleri
Bu Hüddam Daveti Sanal Alemde Ve Forumlarda Paylaşılmamıştır.
Bu Daveti Uygularken Kendi Aklınıza , İnancınıza Ve İlminize Güveniyorsanız Ameli Gerçekleştirebilirsiniz. Havas İlminden Bilgisi Olmayan Lütfen Bu Davet Uygulamaya Kalkışmasın , Çünkü Başına İş Açar Ve Bir Hastalığa , Bir Belaya Müptela Olur. Hüddam Davetlerinde Sufli Cinlerin Musallat Olma İhtimalleride Oluyor. Havas İlminden Anlayan Ve Bu İşin Ehli Kimseler İçin Geçerlidir.

Bakınız Kısa Ve Öz Olarak Bir Konuyu Dile Getirmek İsterim .Bir Ulvi Veya Sufli Cin Davetinde Bulunduğunuzda , Daveti Yarıda Keserseniz , Hayatınızda Daima Rahatsız Edilirsiniz. Bir Misal Vereyim , Bir Kardeşinizi Evinize Misafirliğe Davet Ediyorsunuz Ve Kardeşiniz Kapınıza Geldiği Zaman , Kapıyı Üstüne Kapatıyorsunuz , Dostunuz Kapıyı Çalıyor , Zile Basıyor , Siz Misafirinizi Almıyorsunuz .
Bu Durumdan Misafiriniz Rahatsız Olmaz mı , Bu Durumda İnsan Rahatsız Olmaz mı , Bu Durumda Sufli Veya Ulvi Cinler Rahatsız Olmaz mı , Maden Sen Bana Oyun Oynuyorsun , Bende Sana Oyun Oynayım Demez mi , Maden Sen Beni Hem Davet Ediyorsun Hem Almıyorsun , Bende Senin Hakkından Gelmez Miyim Demez mi .
Bakınız Ruhani.Net Dostları Bu Durumda Kim Olursa Olsun Rahatsız Olur , Bu Nedenle Kimi İnsanlar Korkudan Aklını Kaybediyor , Kimisi Sağlığından Oluyor , Kimisi Canından Oluyor , Kimisi İsyan Ediyor , Kimisi İntihar Ediyor , Kimisi Sapıtıyor ,Kimisi Kendini Kaybediyor.

Davetin Formülünü Anlatıyorum...

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman Ve Rahim Olan Allahın Adıyla...

Kovulmuş İblisin Şerrinden Allaha Sığınırız...

Bedenini , Elbiseni Ve Bulunduğun Mekanı Temizledikten Sonra , Oruçlu Ve Riyazatlı Olarak , Salı Günü Başlamak Şartıyla Üç Günlük Bir Halvete Gir. Her Farz Namazın Arkasından Aşağıdaki Azimeti , Senderus , Lüban Ve Kara Günlük Buhurlarını Yakarak 41 Defa Oku.
Cuma Gecesi Halvet Odasının Ortasına Beyaz Bir Çarşaf Ser. Çarşafın Ortasına Oturup, Aşağıdaki Azimeti Adı Geçen Buhurları Yakarak Oku. Hüddam İnsan Suretinde, Boyu Bir Karış Uzunluğunda Zahir Olup Yanına Gelir. Sakın Ondan Korkma! Sana;
''Benden Ne İstiyorsun''. Der.
Sende Ona; ''Benim Senden İstedigim Hizmetimde Olacak, Her Emrimi Yerine Getirecek Ve Ömrümü
Benimle Geçireceksin'' Dersin. Sana; ''İşittim ve İteat Ettim'' Der.
Sende Ona Şöyle Dersin; ''Ben Seni Nasıl Çağıracağım''.
O Sana Kendisini Nasıl Çağıracağını Öğretir.



Davetin Arapçası Ektedir İndebilirsiniz.

Not : Paylaştığım Davet Ve Azimetleri Başka Forumlarda Paylaşanlara Hakkım Haramdır. Konularımız Ruhani.Net Üyeleri İçindir.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Davet-Ve-Azimet.JPG (42,2 KB (Kilobyte), 212x kez indirilmiştir)

Konu zeinarda tarafından (11-08-2012 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir..
DoLuNaYZaMaNI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla