Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-27-2012, 03:49   #1 (permalink)
Muktedir

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Jan 2012


Mesajlar: 34
Konular: 32

Karma Puanı: 2

Standart Korkudan Arınma Meditasyonu

Bu meditasyon biraz çalışma ve zaman isteyen bir meditasyondur o yüzden herşeyden önce sabır gerekir.
Birazda korkutucu olabilir ancak sonunda inanılmaz bir hafiflik ve mutluluk olacağının garantisini verebilirim.



Başlangıç olarak meditatif hale en azından bir kere geçmiş olmak gerekir.Meditatif halden kastım zihninizden bütün düşünceleri boşaltabilmiş olmak,ki beynimizden binlerce düşünce aktığı için hiç bişey düşünmeme hali çok çalışma gerektirir,benim bir yılımı aldı.
Eğer bu durumu başaramadıysanız tavsiyem bu meditasyonu uygulamayın ters etki yaratabilir.
O yüzden hergün bunun için alıştırmalar yapmakla başlıyoruz..


Meditatif hal başarıldıktan sonra ikinci bir kişiye ihtiyaç duyuyoruz,bu kişi algıları açık ve size doğru enerjiyi iletebilecek biri olmalıdır.
Bu meditasyonu toprağın üzerinde ve sakin bir yerde yapmanız daha iyi olur negatif enerjilerinizi toprağa ulaştırıp vücuttan daha rahat atılabilmesi açısından.
Karşılıklı oturup sakin bir meditasyon hali alın vücut dik olmalı,birbirinizle uyumu sağladıktan sonra ikinizde seçtiğiniz hanginizse onun negatif duygu ve düşüncelerinden kurtulmayı dileyin,yanlız dikkat ikinizde tek birine odaklanmalısınız ayrı ayrı birbirinize değil..
Aklınızdan tek geçen negatif düşüncelerinizden arınmak olmalı birbirinizin yüzüne bakın gözünüzü ayırmayın
Asıl zor kısım şimdi başlıyor,çünkü karşınızdakinin yüzü değişmeye başlayabilir yada daha farklı görüntüler de gelebilir,ama şunu söyleyebilirim
oldukça korkucaksınız ve korkunuz artarak devam edicek,ancak karşınızdakinin elini bırakmayın,yada siz vazgeçmeye çalışırsanız sizi bırakmasın,belli bir
süre sonrakorkulanırınız birden kesilip yerini büyük bir rahatlamaya bırakıcak ve korkularınız tamamen kaybolmuş olucak..Müthiş bi sevgi hissi yerleşicek..

Alıntıdır.
Muktedir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla