Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-23-2012, 15:21   #1 (permalink)
DoLuNaYZaMaNI

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2012


Mesajlar: 11
Konular: 10

Karma Puanı: 2

Standart Bu Hüddam Daveti Sahihdir ( İlk Defa Paylaşılıyor )

Es-Selamu Aleykum Ruhani.Net Sakinleri .

Sizlere Mücerreb Bir Hüddam Davetini Anlatacağım . Ama Havas İlminden Bir Bilgisi Olmayan Lütfen Ameli Uygulamasın . Aklınıza , İlminize Ve İnancınıza Güveniyorsanız Tabiki Bu Daveti Gerçekleştirebilirsiniz.

Bismillahirrahmanirrahim ...

Bedenini , Elbiseni Ve Bulunduğun Mekanı İyice Temizledikten Sonra Devamlı Abdestli , Oruçlu Ve Riyazatli Olarak Üç Günlük Halvete Gir. Her Farz Namazın Arkasından Sekiz (8) Rekat Namaz Kıl. Her Rekatta Bir Fatiha , Bir Ayetel Kürsi Ve Bir Defa Vedduha Süresini Okuyup , Her İki Rekatta Selam Ver.

Namazını Bitirdikten Sonra Aşağıdaki Azimeti Bolca Senderus Buhurunu Yakarak Oku. Üç Gün Bu Tertip Üzere Devam Edersin .

Birinci Gün Uzaktan Bir Ses İşitirsin. Üçüncü Gün Hadim Yanına Gelir Ve Sen Onu Açıkca Görürsün . Sana Selam Verir Ve '' Benden Ne İstiyorsun'' Diye Sorar. Sende Ona '' Senin Dost Ve Kardeş Olmak , Hikmet İlmiyle , Simya İlmini Ve Havas İlmini Öğrenmek , Her Gecede Yastığımın Altına Mübah Olan Mallardan Nafakamı Koymanı İstiyorum '' Dersin . O Bunları Kabul Eder Ve Seninle Karşılıklı Yeminli Anlaşma Yapar. Bu Mesele Sahihdir.


Azimetin Arapçası Ektedir .
İndirebilirsiniz.

Not : Paylaştığım Konuları Başka Forumlarda Paylaşanlara Hakkım Haramdır. Konularımız Ruhani.Net Üyeleri İçin Geçerlidir.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Azimet2.JPG (42,6 KB (Kilobyte), 287x kez indirilmiştir)

Konu zeinarda tarafından (11-08-2012 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir..
DoLuNaYZaMaNI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla