Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-22-2012, 15:33   #1 (permalink)
DoLuNaYZaMaNI

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2012


Mesajlar: 11
Konular: 10

Karma Puanı: 2

Standart Selamlaşma Ve Tanışma

Es-Selamu Aleykum Ruhani.Net Sakinleri
Bende Aranıza Yeni Katıldım , İnş Bizimde Forumda Katkımız Olur , Tanışmak Sünnettir.Benim Adım İrfan dır. Adıyamanlıyım .

1 Yıl Oldu Havas İlmiyle Meşguliyetim , Zamanla Forumda Bizde Konularımızı Paylaşırız.

Aslında Beni Havas İlmine Yönlendiren Başımdan Geçen Bir Büyü Ve Musallattı , Ama Allahu Tealaya Hamdolsun ki Zararsız Bu Şerrden Kurtuldum , Daha Sonra Gördüğüm Rüyalarımla Ve Yaşamış Olduğum Doğa Üstü Olaylarla Havas İlminden Nasiplenmek İstedim.

Zamanla Hüddam Davetlerinide Paylaşırım Ve Bunun Yanında Vefkleri , Tılsımları , Büyüleri Paylaşırım .

Ama Şunu Bilinizki Ben Medyumcu Veya Hakiki Bir Havascı Değilim , Çünkü Havascı Olabilmek İçin Bir Üstaddan Ders Ve El Almak Gerekiyor , Ben Havas Kitaplarımdan Okuduğum , Bildiğim Ve Öğrendiğim Kadarıyla Bu İlimden Seçilmiş Özel Mevzuları Forumda Paylaşmaya Çalışırım .

Şuana Kadar Hiç Bir Havas Forum Sitesinde Hizmet Etmedim , Ama Şuan Kendimi Hazır Hissediyorum Ve Bende İsterim ki Bu Sofrada Benimde Bir Tatlım Olsun .

Allahu Teala Mübarek Kılsın , Bizleri Rızasına Ve Muhabbetine Muvaffak Kılsın , Gönüllerimiz Aydın Olsun , Zikrimiz Daim Olsun ,Umudunuz Baki Olsun , Kabrimiz Nur Olsun , Mekanımız Cennetül Firdevs Olsun .

Önemli Olan Kardeşlik Duygusu İçerisinde Yaşamaktir.Müslüman Müslümanın Kardeşidir.Müslümanın Sıkıntısı , Müslümanın Derdidir.Rabbim Bizleri İmandan Ve İslamdan Mahrum Bırakmasın , Kardeşlik İnancımızı Dünya Ve Ahirette Daim Ve Baki Eylesin İnşaAllah.Bizleri Resulullah S.a.v Efendimizin Şefaatine Nail Eylesin , Onun Sancağı Altında Toplanmayı Nasip Eylesin İnşaAllah.

Bizlere Hakkı Hakk Bilip Ona İttiba Etmeyi , Batılı Batıl Bilip Ondan Sakınmayı Nasip Eylesin . Öncelikle Selam , Sonra Kelam Gelir .

Saygılarımı Sunarım...
DoLuNaYZaMaNI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla