Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-23-2013, 13:00   #1 (permalink)
şimşek

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Jan 2013


Mesajlar: 252
Konular: 84

Karma Puanı: 2

Standart Çam Terebentin İle Saç Bakımı Ve Uzatma

Çam terebentinin saç uzatma etkisi herkes tarafından bilinmektedir. Çam terebentin; badem, ceviz ve fındık yağları gibi saç bakımında kullanılan yağlar arasında yer alır fakat çam terebentinin bu yağlardan ayıran en büyük özelliği, saçın canlanmasını sağlarken aynı zamanda saç köklerini güçlendirip saçın uzamasını sağlar ve saç dökülmesini yok denilecek miktarda azaltır.

Piyasada çam terebentin içeren bazı şampuanlar ve kozmetik bakım ürünleri bulunur fakat doğallığı bozulmadan şampuanla karıştırarak da saç diplerine masaj yaparak uygulanması daha etkili sonuç verecektir. Çam terebentin yağını çevrenizdeki aktarlardan çok rahat temin edebilirsiniz.


Çam terebentinin kullanışı oldukça kolaydır. Çam terebentin yağı iki şekilde kullanılır; ya badem, biberiye ve ceviz yağı gibi yağlarla karıştırılarak saç diplerine masaj yaparak uygulanır ya da şampuan içine karıştırılarak kullanılır.

Çam Terebentin ile saç bakımı nasıl yapılır?
Çam terebentini 600 ml şampuan içine 1 buçuk çay kaşığı koyabilirsiniz, çam terebentin yalnız başına uygulanmamalıdır. Bu bakımı haftada bir defa uygulayabilirsiniz ve gözlerinize temas etmemesine dikkat etmelisiniz.
şimşek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla