Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Sevgi ve Muhabbet İçin (https://www.ruhani.net/sevgi-ve-muhabbet-icin/)
-   -   Çok Etkili Aşık Etme Duası (https://www.ruhani.net/sevgi-ve-muhabbet-icin/2127-cok-etkili-asik-etme-duasi.html)

Guest 06-15-2012 21:04

Çok Etkili Aşık Etme Duası
 
Muhabbet için her kim inanmazsa kafir olur, 1000 kere oku. 3 güne değin aşık olur, sabrı ve kararı kalmaz. 1000 den fazla okuma, divane olur.
Ya Kadir ya Allah ya Rahman ya Allah ya Rahim ya Allah ya Kerim ya Allah

likyail 06-16-2012 03:57

Allah razı olsun senden ruhsesi kardeşim çok faydalı bir paylaşım inşaallah bunu uygulayacak olan kardeşlerimizde haram değil helal dairesinde kullanırlar... Çünkü gerçektende haram dairesinde yapılan uygulamaların acısı muhakkak çıkıyor! Kimse yok demesin...!

Guest 06-17-2012 22:04

Çok doğru söyledin Likyail kardeşim, sonuna kadar katılıyorum.
Rabbim sendende razı olur inşallah...

melly 06-26-2012 14:52

7 gün boyunca hacet namazınıda kılıcaz mı ?

Guest 06-28-2012 01:03

evet kilinmasi gerekiyor

pervane-şem 06-30-2012 23:00

Alıntı:

likyail Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2964)
Allah razı olsun senden ruhsesi kardeşim çok faydalı bir paylaşım inşaallah bunu uygulayacak olan kardeşlerimizde haram değil helal dairesinde kullanırlar... Çünkü gerçektende haram dairesinde yapılan uygulamaların acısı muhakkak çıkıyor! Kimse yok demesin...!

helal daire için yapılanlarında acısı çıkıyor malesef :cray: bilemiyorum bu uygulamayı ama ne için ve nasıl yapacağınızı ruhsesi üstadla iyice konuşun danışın derim ben;)

likyail 07-01-2012 05:39

Alıntı:

pervane-şem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3035)
helal daire için yapılanlarında acısı çıkıyor malesef :cray: bilemiyorum bu uygulamayı ama ne için ve nasıl yapacağınızı ruhsesi üstadla iyice konuşun danışın derim ben;)

Sizinde bu uyarınızı dikkate alarak ruhsesi kardeşime soruyorum....??? Ruhsesi kardeşim bu uygulamada benim göremediğim veya anlamadığım ince detay nedir? Anlatılanların dışında olan ve kimseyle paylaşılmayan özel bir sır mi var? Ayrıca helal dairesinde kullanılınca nasıl bir tehlike ile karşılaşıyoruz onu anlamış değilim...? Mesela eşi ile arası bozuk ve kısa bir ayrılık yaşayan iki helalin bunu uygulaması nasıl zararlara yol açabilir anlamış değilim...? Bu sorularimin cvp konu sahibi ruhsesi kardeşimden bekliyorum...

Guest 07-01-2012 15:40

aslında bu birkaç cümleyle anlatılır birşey değil,
dinen şaibeli bulunan bir konudur. Bir nevi kaderin tekerine çomak sokmak gibidir. Evet istediğimiz olur ama bizim bunu yapmaya hakkımız varmıdır sorusunu değerlendirmek gerekir.
Havas ilminde beşeri varlıklar devreye giriyor, bu yüzden Allahın bize öngördüğü kader sürecinde biz üçüncü şahısları kendimize muhattab ediyoruz. İslam inancında mesela bir derdinizi örneğin maddi sıkıntınızı olabildiğince beşere yansıtmamamız emredilmiş. Çünkü beşere dert yanmak rızkı göndereni ikinci plana atmak gibi düşünülüyor. Havasta böyledir.
Hani dedinya kimsenin bilmediği bir sır varmı havasta diye;
Havas ilmi evliyaullah tarafından bize miras bırakılmamıştır. Onlar bunu saklamışlardır. Çünkü havas aslında makam olarak yükseklere çıkan Allah dostlarına canlı cansız mahlukat üzerinde etkide bulunma hakkı ve görevidir.
Nasılki Hızır a.s hazretleri insanların kaderlerine görevi gereği müdehale ediyorsa. Ama hızır a.s kendi merak ve isteği için Ledünni ilmi kullanmaz.
kısaca açıklamaya çalıştım sayın likyail kardeşim. Elbetteki herkesin söyleyecek birşeyleri vardır bu konuda, muhakkak seninde doğruların vardır, bu konuda günlerce sohbet edebilirim, düşüncelerede sonsuz saygım olur, Rabbim cümle müslüman alemine bilerek veya bilmeyerek yanlış yaptırmasın inşallah.
dua ile

buğlem00 08-11-2012 01:08

yani sadece yanıma gelsin bana şehvet vari duygular beslesin.bu değil başarılı olmak bence.tamamen başarısız olmak bu.hatta hırsla hareket edip sadece gelsinde yeterki gelsin evlenmesekte olur diyenler var.şeytan nasıl hükmediyor kalplere bakın en büyük göstergesi.şeytan sizi helal daireden Allahın sizin için yazdığı kaderin dışına itmek için elinden geleni yapıyor.ve sonuş hüsran ...keşke yapmasaydım ah keşke....ve bu keşke demeniz şeytanı daha çok sevindiriyor. Allah'tan hayırlısını istemek dururken....

Hanedan 08-11-2012 01:24

masumane bir anne bile bilmeden kötülük yapar çocuklarına bazen.örnek,oğlum eve geç geliyor kahvehaneden çıkmıyor ,gelinimi sevsin evini bilsin evine bağlansın diye mahalle arasında ki cincilere gidilir bazen hakikaten bu denli masumanedir belki bağlanır eşinin ağzına da bakar ancak sonuçları hüsrandır tabi.buna benzer onlarca vaka gördüm


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:25.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0