Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Havas İlmi Genel Bilgiler (https://www.ruhani.net/havas-ilmi-genel-bilgiler/)
-   -   Kayıp Kimseyi veya Eşyayı Rüyada Görmek (https://www.ruhani.net/havas-ilmi-genel-bilgiler/4107-kayip-kimseyi-veya-esyayi-ruyada-gormek.html)

zeinarda 03-24-2013 22:34

Kayıp Kimseyi veya Eşyayı Rüyada Görmek
 
Kaybolan şeyi veya kimseyi görmek için
Rivayet edilir ki;

“Kim kaybolan bir şeyi veya bir kimseyi rüyasında görmek ve durumundan haberdar olmak isterse veyahut da kimin bir dileği varsa, içten inanarak ve bunları canı gönülden umarak temiz elbiseler giysin, abdest alsın, kıbleye doğru ve sağ tarafa yatarak yedişer defa Fatiha, Şems, Duha, Leyl, İnşirah, Tin ve İhlas surelerini okusun; daha sonra da şunları söylesin:

اَللّهُمَّ أَرِني في مَنامي كَذا وَ كَذا مِنْ أَمْري فَرَجاً وَ مَخْرَجاً اَللّهُمَّ أَرِني في مَنامي ما اسْتَدَلَّ بِهِ إِجابَةَ دَعْوَتي

Allâhumme erinî fî menâmî kezâ ve kezâ min emrî feracen ve mehracâ, Allâhumme erinî fî menâmî mestedelle bihi icâbete da’vetî.

Allah’ım, rüyamda bana şunu şunu; işimde genişlik ve bir çıkış yolu ve duamın icabet yolunu göster.

Burada “kezâ ve kezâ” yerine dileğini söylesin. Eğer ilk gecede muradına eremezse, bunu yedi gece devam ettirsin. Hiç şüphesiz, muradına erecektir.



Ahund Alaaddin Muhammed’den nakledilir ki; “Kim bir şeyini kaybetmişse, uyumadan önce abdest alıp kıbleye yönelir, 311 kez “Yâ delîlel mutehayyirîn!” (Ey şaşkınlara yol gösteren!) der ve kimseyle konuşmadan uyursa, kaybettiği şeyin nerde olduğunu mutlaka rüyasında görür. Bu, defalarca tecrübe edilmiştir.”



Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:44.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0