Ruhani  

Go Back   Ruhani > Gizli İlimler > Havas İlmi Genel Bilgiler > Dilekleri Gerçekleştirmek İçin
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10-17-2012, 22:05   #1 (permalink)

 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Mar 2012


Mesajlar: 91
Konular: 88

Karma Puanı: 2

Başak - İCQ üzeri Mesaj gönder
Standart Sırlı Kapı,Zirve Duası

Sırlı Kapı,Zirve Duası



Okunuş Hallerine göre kılıç,kapı ve zirve duasını alır.Açılmaz kapılar açılır.Olmazlar olurmuş.Hangi isimle anılırsa anılsın gerçek şu ki imkansız denilecek şeylerin mucizevi şekilde mümkün olmasını sağlayan özel bir dua ve özel bir esma.

Yusuf Suresi 100. Ayeten bir bölüm: "
İnne rabbi ledifun lima yeşa'u. "

Tecvid bilenler zaten nasıl okuyacağını biliyordur. Tecvid bilgisi olmayanların yazıldığı gibi okuması daha doğru olur. Hep latiful diye yazıyorlar. Tecvid bilmeyenlerin böyle okumasını yanlış buluyor, bilmeyenlerin yazıldığı gibi okumasını ısrarla vurguluyorum.Dileyenler ayetin kalan bölümünü de okuyabilir.Bu ayeti kerimenin 7 ayrı okunuşu var. İkisini, okumak isteyen herkesle paylaşabiliriz.Üç tanesini nefs-i levvame makamını geçmiş olanlarla paylaşabiliriz. Bir tanesini nefs-i mutmain olanla, kalan bir tanesini de nefsi mutmaini geçmiş olanla paylaşabiliriz. Sırrı çözülmemiş dua dediğimiz okunuş nefsi mutmainle sonrasındaki makamların okuyacağı iki terkiptir. Bunları birine öğretebilmek için talip olanı birebir tanımak, yaşantısına, takvasına ve haline tanık olmak gerekir.Nefsi Levvame üstündekilerin okuyacağı şekli de herkesle paylaşabilmemiz mümkün değil. Çünkü o da en az zirvesi kadar etkilidir ve iki tarafı da keskin kılıç gibidir.

Gelelim okuyabileceğimiz iki haline.Nasibi olan bulur, okur. Bildiği ile amel edene bilmediğini Hazreti Allah'ın öğreteceğini Efendimiz Aleyhisselam müjdelemişken, bilmediğimizin peşine düşmek yerine öğrenebildiğimizle amel etmeyi tercih etmeliyiz. Bunu yaparsak zamanla daha fazlasının gerek rüya yoluyla, gerek mucizevi hallerle ve ilimden nasiplenmiş kişiler vasıtasıyla öğretileceğini görürüz.

Birinci Okunuş:Ayeti kerimeyi taşıyabileceğine inandığınız herkese öğretebilirsiniz: Beş vakit namazın ardından 129 kere okumalısınız.
"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u. İnnehu huvel alimul hakim.

"Gün içinde sayı tutmadan ve dilimiz döndüğünce, okuyabildiğimiz kadar:

" İnne rabbi ledifun lima yeşa'u."

Bu şekilde okumaya devam edenler, bakın kısa bir zaman diliminden bahsetmiyorum, bu şekilde okumaya devam edenler önlerinde kapıların açıldığını, olmazların olduğunu göreceklerdir. Bu nedenle bu okunuşa Kapı Duası denilir.

İkinci Okunuş: Delail'ül Hayrat Kitabının Cuma duasında geçer.İsm-i Azam duası olarak bilinir.Bu duayı ezberleyip beş vakit namazın ardından 3 kere okumalısınız.

Rabbena zaalemna enfü sena ve illem tağfirlen ve terhamna.. le ne künenne minel hasirin. Ve kalerkebu fıha bismillahi mecraha ve mürsaha inne rabbı le ğafurur rahıym. İnni tevekkeltü alellahi rabbi ve rabbiküm* Ma min dabbetin illa hüve ahızün bi nasıyetiha*İnne rabbi ala sıratın mustekıym. rabbenâ tekabbel minnâ inneke entessemiul alim. kariybün muciybun. kaviyyün âzîz. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin . Kâle rabbi innî zalemtu nefsî fâgfirlî fe gafera lehu, innehu huvel gafûrur rahîm.vallahül müsteanü ala ma tesıfun. İnne rabbi ledifun lima yeşa'u innehu huvel alimul hakim. rabbi inni zalemtü nefsi fağfirli .fe gafera leh innehu hüvel gafurur rahiym. rabbi inni zalemtü nefsi fağfirli .fe gafera lehu innehu hüvel gafurur rahiym.vesia rabbi külle şey’in ilma alellahi tevekkelna rabbene eftah beynena ve beyne gavmina bil hakki ve ente hayrul fatihiyn. rabbenâ tekabbel minnâ inneke entessemiul alim. Rabbi heblî mülken lâ yenbeğî li ehadin min ba ‘diinneke ente’l –vehhâb.” rabbi hebli mille dünke zürriyyeten tayibeten ve semiuddua. zül guvvetil metin.la ilahe illallah elmabudül mahmud Rabbi ve ahsenülhaligın. Bismillahirrahmanirrahim Ya hayyu ya kayyum ya şafi.ve es’elükellahümme bil esmail izamilleti semmeyte biha nefseke maa alimtü minha ve ma lem a’lem ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha ademü aleyhisselamü

ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha nuhun aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha hudün aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha ibrahimü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha salihün aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha yunusü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha eyyubü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha yakubü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha yusüfü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha musa aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha harunü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha şuaybün aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha ismailü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha davudü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha süleymanü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha zekeriyya aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha yahya aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha ermiya(hızır) aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha şa’ya aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha ilyasü aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha elyeseu aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha zülkifli aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha yuşau aleyhisselamü ve es’elükellahümme bil esmailleti deake biha isa aleyhisselamü ve es’elükellahümme

bil esmailleti deake biha muhammedün sallallahü aleyhi veselleme ve ala cemin nebiyyine ve mürseliyne en tusalliye ala muhammedin nebiyyike adede mahalaktehu min gabli entekunes semaü mebniyyeten ve arzu medhiyetten vel cibalü mürsiyeten vel biharu mücraten vel uyunü münfecireten vel enharü münhemireten veş şemsü mudhiyeten vel kameru mudien vel kevakibü müstenireten künte haysü künte la ya’lemü ahadün haysü künte illa ente vahdeke la şerike leke

kaynak: Delailül Hayrat\Salah Bilici Yayınevi 1986 baskısı
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2013, 13:39   #2 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2013


Mesajlar: 90
Konular: 80

Karma Puanı: 2

Standart Zirve Duası

Bu bilgi, sert bilim ve büyü sınıfına aittir. Kelantan Devlet yılında "kitlesel Bi hafi." Büyük çağrılar var Yaşlı insanlar her zaman hatırlattı ve bu bilgiyi aramak ve almak istedi. neden? Elbette DLM "kitle" olduğunu bulunan çok büyük bir sır vardır. etkinliği üyelerinin ateşkes derecesi çünkü kütle, keyfi uygulayan olmaz. Derece ve yolun ortasında manevi istikrar

Uygulama üç aşamaya ayrılır.
İlk aşamada: Bir uygulayıcı dinginliği ve iç duyarlılık, akıl keskinliği,altıncı his ve yumuşak çevreleyen doğaüstü bir enerji çeşitliliği tespit edebilmek için başlayacaktır.
İkinci aşamada: uygulama ile eşanlamlı olan bir uygulayıcı kolayca kelime uyulması düşmanlarını dil, sevgi dolu kalp zehirlemeye saldırı büyü ve cinler gitti iç gücünü, kullanmak
mümkün olacak, yol açacak bir engel çıkarmadan, metafisis enerji absorbe sıkıntı hüküm ve zorluklar kalma, algılayabilir ve hastalığın tedavisi, ev, ev çit, vs uzlaştırmak.
Zirvede: Bir uygulayıcı, düşmanları uzak tutar.yağmur,cinler veya kulu ve özellikle de mevcut olacak diğer yetenekleri ile iletişim kurmak mümkün olacak.
بسم الله الرحمن الرحيم
بخفى لطف الله بلطيف صنع الله بجميل ستر الله ببديع عفوالله بسريع كرم الله باغاثة جود الله بألف ألف لاحول ولا قوة الا بالله دخلت فى كنف الله وتمسكت بكتاب الله واستجرت برسول الله صلى الله عليه وسلم بدوام ملك الله ببقاء ملك الله بلا حول ولا قوة الا بالله بياه 2 أهيل 2 أهياش 2 حجبت نفسي بحجاب الله ومنعتها بآيات الله وحصنتها بالآيات والذكر الحكيم بحق من يحى العظام وهى رميم جبريل عن يميني وميكائيل عن يساري واسرافيل من خلفي وسيدنا محمد صلى الله عليه وسلم أمامي وعصا موسى فى يدي فمن رآني هابني (أطاع أمري) وخاتم سليمان على لساني فمن تكلمت معه قضى الله حاجتي ونور يوسف على وجهي فمن رآني أحبني والله من ورآئهم محيط بل هو قرآن مجيد فى لوح محفوظ وهو المستعان به على أعدآء لااله الا الله الكبير المتعالى وصلى الله على سيدنا محمد النبى الأمى وكاشف الغم وعلى آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا والحمد لله رب العالمين

Kalesi ve kılıç aydınlatıcı
Dilekler ve sorunların çözümü için
Öncelikle her namazdan sonra 3 kez okumak ve 21 defa akşam namazından sonra 7 gün okunur.

- Özellikle iki cümleyi inançla okuyun.
- salavatı tefriciye 3 kez.
- Peygamber için Fatiha oku bağışla
şahuban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2013, 14:21   #3 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2013


Mesajlar: 90
Konular: 80

Karma Puanı: 2

Standart

Uyarı:Bu bilgi, sert bilim ve büyü sınıfına aittir.

Bu dua kesinlikle büyü veya davet duası değildir.Endenozya ve Malezya ülkelerinde havas ilmine büyü sınıfı deniliyor.

Görünmezlik Kalkanı Abdülakdir Geylani kitabında Hizbul Hafi (Sırlı,Gizemli Dua)
olarak geçer.

Bu duayı okuyan kişi nin dindar olması gerekiyor.

Duada Hz Süleyman ve Hz Yusuf'un ismi geçmektedir.
şahuban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2013, 19:47   #4 (permalink)

 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 812
Konular: 257

Karma Puanı: 2

Standart

tesekkürler elınıze saglık...


















__________________

Yüzlerce rekat gördü dizlerim.
Yüzlerce kez kapanıp secdeye seni diledim.
Sev n’olur...
Kimseyi sevmediğin gibi, kimsenin beni sevmediği gibi...


SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2013, 23:07   #5 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2013


Mesajlar: 90
Konular: 80

Karma Puanı: 2

Standart Zirve Duası

Peki bu dua neden zirve duası

üç peygamberin ismi geçiyor.Hz Musa Hz Yusuf Hz Süleyman

ve ismi azam


Hz.Süleymân`in bir mührü varmis. Üzerinde ism-i âzam duâsi yaziliymis. O duâ ile her istedigi kolay olurmus.

Hz.Süleyman'ın yüzüğündeki ismi azam isimler Bu duada bu isimleri gümüş yüzüğe
kazıyan çok şanslı

---------------

isimler 7 tane olması gerekiyor.

yâhin, üheylin,ehilin,ehyâşin.

İhşallah diğer üç ismide buluruz.

---------------

Duada dikkatinizi çekmiştir. Özellikle iki cümleyi inançla okuyun diyor.
şahuban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2013, 05:01   #6 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Mar 2013


Mesajlar: 28
Konular: 3

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
şahuban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki bu dua neden zirve duası

üç peygamberin ismi geçiyor.Hz Musa Hz Yusuf Hz Süleyman

ve ismi azam


Hz.Süleymân`in bir mührü varmis. Üzerinde ism-i âzam duâsi yaziliymis. O duâ ile her istedigi kolay olurmus.

Hz.Süleyman'ın yüzüğündeki ismi azam isimler Bu duada bu isimleri gümüş yüzüğe
kazıyan çok şanslı

---------------

isimler 7 tane olması gerekiyor.

yâhin, üheylin,ehilin,ehyâşin.

İhşallah diğer üç ismide buluruz.

---------------

Duada dikkatinizi çekmiştir. Özellikle iki cümleyi inançla okuyun diyor.







Şahuban benim bildiğim Hz.Süleyman ın tahtının etrafında yazılı olan ve mühründe kazınmış olan isimler Berhetiye duasındandır yanılıyor muyum?Buradaki isimlerde oradan mı
heryerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2013, 10:46   #7 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Apr 2013


Mesajlar: 13
Konular: 0

Karma Puanı: 2

Standart

selam ben bugun uye oldum ama 3 gundur sayfayi alt ust ediyorum ve soktayimmm..uzaydami yasadimki bunca yildir diyorum :(
bu kadar seyi nerden biliyorsunuz hepsini deniyormusunz vakti nasil buluyorsunuz valla sasiyorum ...gece gunduz ibadetlemi geciriyorsunuz :(

gercekten temiz bir kalple soruyorum hakkaten denedinizmi sonuclar aliyomusunuz? cok imreniyorum su anda valla, yapmak istiyorum ama ben 5 vakit namaza zor vakit buluyorum..ozellikle dilek dualarini yapmak istiyorum.
bir dilek duasini 1 kereye mahsuz mu yapiyorsunuz yoksa surekli mi devam ettiriyorsunuz?
peyaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2013, 13:00   #8 (permalink)

 
zeinarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 1.884
Konular: 657

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
peyaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam ben bugun uye oldum ama 3 gundur sayfayi alt ust ediyorum ve soktayimmm..uzaydami yasadimki bunca yildir diyorum :(
bu kadar seyi nerden biliyorsunuz hepsini deniyormusunz vakti nasil buluyorsunuz valla sasiyorum ...gece gunduz ibadetlemi geciriyorsunuz :(

gercekten temiz bir kalple soruyorum hakkaten denedinizmi sonuclar aliyomusunuz? cok imreniyorum su anda valla, yapmak istiyorum ama ben 5 vakit namaza zor vakit buluyorum..ozellikle dilek dualarini yapmak istiyorum.
bir dilek duasini 1 kereye mahsuz mu yapiyorsunuz yoksa surekli mi devam ettiriyorsunuz?

Sadece ilgi duymak,merak etmek,araştırmak ve öğrenmek...
Hepsi bu.....Paylaşılan bütün uygulamalar havas alimlerince
uzun çalışmalar sonucu tesbit edilmiş ve kayda geçmiştir...

Zaten hemen hepsi birileri tarafından uygulanmış ve sonuç alınmış uygulamalardır...

Gerçekte dualar denenmez hulusi kalb ile okunur,tevekkül edilir ve Allah katında kabul gördüğüne inanılır..

Zira Allah kendine uzanan elleri asla boş çevirmez,bunu kuran-ı kerimde de açıkça beyan etmiştir....

Duada süreklilik esastır,dualarımızın kabulünde istiğfar etmek
ve her ne olursa olsun içinde bulunduğumuz duruma hamdetmek çok önemlidir,dualarımızın daha çabuk kabul edilmesine vesiledir.......

Kimi dualar vird edinilip her namazın sonunda okunmasında büyük faydası olan dualardandır.....

Bazı dualarsa sadece belirtildiği süre kadar okunması gereken
dualardandır ki bunları zaten her duanın açıklamasında bulabilirsiniz...

İster terkip edilmiş dualar olsun,isterse kendi kelimelerinizle
samimi yakarışlarınız olsun dualarınız daima kabul edilir,
ancak isteğiniz hayırlıysa olduğu gibi verilir,eğer sizin için hayırsızsa onun yerine sizin için hayırlı olan verilir....

Zira kul sadece ister,kendisi için hayırlı olup olmadığını da sadece Allah-ü Teala bilir ve dualarımız hürmetine bizim için
hayırlı olanı vermesi için dua etmemiz çok önemlidir....


Sorduklarınıza dönersek;tabii ki hepsini her zaman uygulamıyoruz,isteğimize göre kalbimize en yakın duayı
bulup onu okuyoruz,zira her duayı herkes okuyamaz.....

Duaların ve esmaların da bir enerji boyutu vardır,herkes her enerjiyi kaldıramaz.....O nedenle duaları inceleriz,içlerinden
öyle biri çıkar ki okumak için büyük bir heyecan duyarız,işte
o dua bizim hissederek okuyacağımız duadır....
zeinarda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2013, 10:47   #9 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2013


Mesajlar: 90
Konular: 80

Karma Puanı: 2

Standart

İsmi Hafi Duası (Sırlı İsim )

بخفى لطف الله بلطيف صنع الله بجميل ستر الله ببديع عفوالله بسريع كرم الله باغاثة جود الله بألف ألف لاحول ولا قوة الا بالله دخلت فى كنف الله وتمسكت بكتاب الله واستجرت برسول الله صلى الله عليه وسلم بدوام ملك الله ببقاء ملك الله بلا حول ولا قوة الا بالله بياه ٢ أهيل ٢ أهياش ٢ حجبت نفسي بحجاب الله ومنعتها بآيات الله وحصنتها بالآيات والذكر الحكيم بحق من يحى العظام وهى رميم جبريل عن يميني وميكائيل عن يساري واسرافيل من خلفي وسيدنا محمد صلى الله عليه وسلم أمامي وعصا موسى فى يدي فمن رآني هابني (أطاع أمري) وخاتم سليمان على لساني فمن تكلمت معه قضى الله حاجتي ونور يوسف على وجهي فمن رآني أحبني والله من ورآئهم محيط بل هو قرآن مجيد فى لوح محفوظ وهو المستعان به على أعدآء لااله الا الله الكبير المتعالى وصلى الله على سيدنا محمد النبى الأمى وكاشف الغم وعلى آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا والحمد لله رب العالمين


"Bismillâhi el-Rahmâni el-Rahıym. Bihafiyyi lutfillâh, bi-Lâtıyfi sun’ıllâh, bi-cemîyli sitrillâh, bi-bedîy’ı afvillâh, bi-serîy’ı keramillâh, bi-iğâseti cûdillâh, bi-elfi elfi lâ havle velâ guvvete illâ billâh. Dehaltü fîy kenefillâh, ve temessektü bi-kitâbillâh, vestecertü bi-Rasûlillâhi sallallâhu aleyhi (ve âlihî) ve sellem, bi-devâmi mülkillâh, bi-lâ havle velâ guvvete illâ billâhil-Aliyyil-Azıym. Bi-yâhin yâhin yâhin, üheylin üheylin, ehyâşin. Hacebtü nefsîy ve dîynîy ve ehlîy ve mâlîy bi-hıcâbillâhi ve mena’tühâ bi-âyâtillâhi ve hassantühâ bil-âyâti vez-zikril-hakîym. Bihakkı men yuhyil-ızâme vehiye ramîym. Cibrîylü an yemîynîy ve İsrâfîylü ve Azrâîylü min verâîy ve Mîykâîylü an yesârîy ve seyyidünâ Muhammedün sallallâhu aleyhi (ve âlihî) ve selleme emâmîy. Asâ Mûsâ fîy yedîy femen ra’ênîy etâ’a emrîy ve hêbenîy, Asâ Mûsâ fîy yedîy femen ra’ênîy etâ’a emrîy ve hêbenîy, Asâ Mûsâ fîy yedîy femen ra’ênîy etâ’a emrîy ve hêbenîy ve hâtemü Süleymâne alâ lisânîy femen tekellemtü me’ahû gadâ hâcetîy, ve hâtemü Süleymâne alâ lisânîy femen tekellemtü me’ahû gadâ hâcetîy, ve hâtemü Süleymâne alâ lisânîy femen tekellemtü me’ahû gadâ hâcetîy, ve nûru Yûsüfe alâ vechîy, femen ra’ênîy ehabbenîy, ve nûru Yûsüfe alâ vechîy, femen ra’ênîy ehabbenîy, ve nûru Yûsüfe alâ vechîy, femen ra’ênîy ehabbenîy, vallâhü min verâihim muhıyt, bel hüve gur’ânün mecîyd, fîy levhın mahfûz. Lâ ilâhe illallâhül-Kebîyrul-Müteâlîy. Muhammedün Resûlüllâhi seyyidül-mifdâl ve sallallâhu alâ seyyidinâ Muhammedin kâşifil-ğummeti ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellem."

Bu duayı hapishanede olan kişi okursa Allah'ın izniyle kurtulur.sert ve zalim insanların niyetine okursa onlar yumuşar.
Bu dua padişahlar,ve alimler için bir kitledir.Okuyan kişi kendini koruma altına alır.keskin kılıç

1-Korunmak için beş vakit namazın arkasından üç kez okunur.

2- Asâ Mûsâ fîy yedîy femen ra’ênîy etâ’a emrîy ve hêbenîy, yedi kez tekrar edilir.

3-sevgi,muhabbet ,evlilik ve yüzün nuru için "ve nûru Yûsüfe alâ vechîy, femen ra’ênîy ehabbenîy, " 11 kez okunur.

4-Duaların kabul olması için "ve hâtemü Süleymâne alâ lisânîy femen tekellemtü me’ahû gadâ hâcetîy" 21 defa sonra hacetini söyle

5-sıkıntılardan kurtulmak için bu duayı üç kez oku sonra ayağını üç defa yere vur.

En doğrusunu Allah bilir.
şahuban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2013, 14:18   #10 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2013


Mesajlar: 90
Konular: 80

Karma Puanı: 2

Standart

İsmi Hâfi Duası (Sırlı Dua)

Engin Ahmer (Kırmızı Deniz)













Günde bir kez okunur.İnme Felç, Hastalıkların tedavisi

Ruhsal sorunlar

Dilek ve hacetler için çok güçlü bir duadır.
şahuban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
duası, kapı, sırlı, zirve


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gizli ilimler gizli ilim
Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:37.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Ruhani.Net Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ruhani.Net hakkında yapılacak tüm Hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Ruhani.Net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır. her yürlü sorunlar için email ; ruhaninet@gmail.com
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner