Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Alternatif Tıp (https://www.ruhani.net/alternatif-tip/)
-   -   İbrahim Saraçoğlu Depresyon ve panik atak için ıspanak kürü (https://www.ruhani.net/alternatif-tip/2030-ibrahim-saracoglu-depresyon-ve-panik-atak-icin-ispanak-kuru.html)

güneşdeniz 03-09-2012 06:14

İbrahim Saraçoğlu Depresyon ve panik atak için ıspanak kürü
 
Prof. Dr İbrahim Saraçoğlu'nun depresyon için önerdiği sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz , akşam uygulanacak ; ıspanak-tere kürü tarifi:

Sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz kürü:



Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydanoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su



Hazırlanışı ve kullanımı: Ispanakları ve maydanozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. yemekten yarım saat önce veya yemekten en az bir saat sonra suyunu için.



Akşam uygulanacak ıspanak-tere kürü :



Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su



Hazırlanışı ve kullanımı: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın. 3 dakika kaynatın. yemekten yarım saat önce veya yemekten en az bir saat sonra suyunu için.

Sabah ve akşam için ayrı ayrı hazırlanan bu karışımlar bir hafta boyunca her gün uygulanır. Bir hafta her gün uygulandıktan sonra 2. haftada iki günde bir uygulanır. 3. haftada üç günde bir uygulanır.
Daha sonraki haftalarda haftada 1 olmak üzere iki ay boyunca uygulanarak kür tamamlanır. İhtiyaca göre bu kür altı ayda bir tekrarlanabilir.





ÖNEMLİ NOT:Bu kür her gün, günlük olarak hazırlanıp taze içilmelidir. Aksi takdirde bir etkisi olmaz.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu
Yasal Uyarı

Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız.Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız.Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:22.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0