Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2013, 14:58   #1 (permalink)
habibi

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Mar 2013


Mesajlar: 188
Konular: 187

Karma Puanı: 2

Standart Eşimle Aramızı Bozanlar için Büyü

Ara bozan, çiftler arasında fitne ve fesatlık yapan kimseyi pişman etmeyi murad eden kimse bir kurşun levha üzerine Besmele-i Şerifeyi yazıp o kimsenin ismini de mahsus olan mahalle yazdıktan sonra onu… ve kırmızı … ile yakarak levhayı dumanla tenhir etsin, sonra onu daima yanan bir ateşin yakınına gömsün, ateşin kurşuna temas ederek erimemesine dikkat etmelidir. Zira kurşun levha erirse üzerinde yazılı olan ismin sahibi derhal ölür. Bu işi yapan kişi Allah indinde mesul olur.
Yukarıdaki anlatılanları yaptıktan sonra ateş yakınına gömmeden evvel üzerine … defa şu duayı okumalıdır:

Bismillâhirrahmânirrahîm. Bismillâhil hayyil kayyûmillezî anet lehül vücûhü ve haşeat lehül esvâtü ve veciletilkulûbü min haşyetihî es’elüke en tu’liyye ve tüsellime alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim ve en takdıye hâcetî fî (burada beddua edilen kişinin ismi…. Zikrolunur)
Allahümme in künte ta’lemü ennehü in kâne yerciu ammâ hüve fiyhi fehdihi ve vefkıhî ve in künte ta’lemü ennehü lâ terciu fe enzele aleyhi belâike ve sahatike ve gadabeke ve ehlekehü yâ kâhirü yâ kâdirü yâ muktedirü yâ Allah.
habibi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla